Adje Pisters


Adje Pisters.
Mijn grootste hobby is toch wel fiets vakanties, maar daarvoor moet je wel in goede conditie en gezond zijn. Dat lukt niet altijd zeker deze afgelopen winter na een stevige griep was mijn vitaliteit ver te zoeken. En de laatste jaren groeide mijn omvang en er kwamen kilootjes erbij, daar wilde ik graag verandering in zien.

Mijn moedige besluit om personal trainer Rutger Jan te raadplegen heeft voor mij veel resultaat geboekt. Een betere conditie enkele kilootjes centimeters en het nodige % vet op 6 weken tijd eraf. Dat komt mijn gezondheid en conditie zeker ten goede.

Hierdoor kon ik vol vertrouwen vertrekken op de fiets met bagage van uit Stein 22 april naar Trois Pont België 95 km berg op en af en dat verliep prima. Daar heb ik nog een paar dagen stukjes van de route Amblève gefietst en 26 april weer 95 km terug naar huis. Het weer was uitstekend en heb volop kunnen genieten van de mooie natuur die in deze tijd van het jaar overweldigend is.

De trainingen met Rutger Jan zijn voor mij zeer positief uit gevallen soms ook confronterend zeker wat voeding betreft, het gaf voor mij veel stof tot nadenken. Maar het eind resultaat daar ben ik echt tevreden over. Ik ervaar deze maatschappij als grote boosdoener maar uiteindelijk maak ik de keuze hoe ik met deze welvaart wat betreft voedsel aanbod omga. Met wat creativiteit kom je een heel eind want naast veel gezoete producten leven wij ook in een welvarend landje met ruimvoldoende aan verse groente en fruit. En zeker zo lekker. Uit eindelijk beslis ik zelf dat ik zo gezond mogelijk eet. Gezondheid is toch wat iedereen zich wenst.

Rutger Jan heeft mij om een mooie wijze gesteund in doorzetten, maar de grootste en trotse winnaar, dat ben ik zelf!

Na de succes volle weken ga ik zeker door met trainingen en vooral op goede voeding letten.

Er worden ook Small Group trainingen aan geboden een keer per week van een half uur, hier wil ik graag gebruik van maken om zo niet terug te vallen in oude gewoontes. Het gewicht wat ik nu heb bereikt daar heb in geen jaren van kunnen dromen en toch is het mij gelukt.

Gezondheid!

Daar gaat het om.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *