Mandy van Drunick

Ik ben Mandy van Drunick, 24 jaar oud en woonachtig in Stein .

Voordat ik aan Personal Training deed, kwam ik nauwelijks buiten, enkel als ik naar het werk moest ging ik de deur uit of als ik naar mijn vader ging. Ik zat veel binnen voor de laptop of de tv. Nadat ik ben gaan sporten kwam ik veel meer onder de mensen, ging vaker met vrienden weg ging wel eens uit. Ik was totaal niet tevreden met mijn gewicht en hoe ik er uit zag. Inmiddels ben ik drie maanden verder en ben ik zowel van buiten als van binnen een heel stuk veranderd. Ook al had ik wat kleine tegenslagen tijdens de drie maanden personal training, heb ik het bijltje er niet bij neergegooid. Het sporten leidde me even af van alle tegenslagen en dat vond ik heel fijn. Je voelt je goed als je klaar met trainingen en als je resultaat ziet motiveert dat alleen maar nog meer om er mee verder te gaan.

 

Ik vond dat het tijd was om iets aan mijn gewicht te doen, en alleen zou me dat niet gaan lukken. Dus ben ik naar de dichtstbijzijnde sportschool gegaan heb daar informatie gevraagd over het trainen met een Personal Trainer en zij verwezen mij door naar Rutger Jan. Hij gaf me de informatie die ik nodig had en ben op deze manier ook begonnen met de personal training. Ik wilde toch wel graag wat kilo’s kwijt en dat is goed gelukt met de hulp van de Personal Training.

 

Ik startte op een gewicht van 147,7 kg, en een vetmassa van 78,1 kg. Mijn conditie, fitheid en zelfvertrouwen waren niet zo best. Inmiddels ben ik zo’n 10,5 kg kwijt. Ik voel me een stuk fitter, mijn conditie is verbeterd en mijn zelfvertrouwen gaat stukje bij beetje omhoog.

 

De trainingen waren in het begin wel zwaar, maar leuk en afwisselend. Naar mate ik langer aan het sporten was werd het wel steeds iets makkelijker om bepaalde oefeningen te doen. Voordat ik überhaupt bij Rutger deed sporten, kwam ik niet verder dan de sport oefeningen op de Nintendo Wii die lang niet zo intensief waren als tijdens de sessies bij Rutger.

 

Rutger heeft me stap voor stap geholpen mijn voeding aan te passen, ik eet inmiddels veel meer fruit dan dat ik drie maanden geleden deed. En hij heeft me geleerd dat het beter is om zes keer per dag kleine porties te nemen dan drie keer per dag grotere porties te eten. In het begin had ik er wel wat moeite mee, naar na een week of twee was het goed vol te houden zonder moeite.

 

Ik zou Rutger Jan zeker aanraden aan andere mensen, omdat hij zeer begaan is met zijn klanten en altijd wel in is voor een praatje. Maar hij is ook een gezellige Personal Trainer die de trainingen op een leuke manier doet.

 

Ik probeer gewoon vier keer per week te blijven sporten, twee keer per week krachttraining en cardio en twee keer per week enkel cardio. Ik blijf ook het eetpatroon aanhouden wat ik nu heb, ik ben er tevreden mee en het is vele malen beter dan mijn oude eetpatroon. Voorheen at ik als me rot voelde, dat doe ik nu vervangen door even een uurtje te gaan sporten met een muziekje erbij. Ik kom toch zeker meer onder de mensen dan voorheen. En ik zit nu ook veel lekkerder in mijn vel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *