Anneloes Ravelli “Na 10 jaar nek en schouderklachten een pijnvrij lijf”

  1. Vertel wat over je zelf.

Mijn naam is Anneloes Ravelli, 55 jaar oud. Ik heb altijd gesport (roeien, volleybal, voetbal, tennis, frisbee, golf) Ik werk als online communicatie adviseur in de pensioenwereld en daarvan verschillende functies in de gezondheidszorg gehad.

2. Waarom ben je met Personal Training gestart? Wat wilde je graag bereiken en waarom?

Na een flinke schouderblessure, waardoor ik een half jaar uit de running ben geweest , een zittend beroep, mijn ouder wordende lijf en een scheiding werd het tijd om fysiek en mentaal aandacht aan mijzelf te besteden.

Mijn voornaamste doel was een check-up van mijn lijf. Gebruik ik de spieren zoals als het moet? Eigenlijk een soort reset van mijn lijf. Ik wilde voor de komende jaren weer een goed functionerend lichaam krijgen. Het tweede doel was een paar kilo’s lichter te raken. Mijn hele leven ben ik altijd te zwaar geweest en het was mijn uitdaging om voor het eerst in 40 jaar een bmi onder de 25 te krijgen.

3. Welke resultaten heeft Personal Training je opgeleverd?

  • een pijnvrij lijf (ik had al 10 jaar nek- en schouderklachten)
  • bmi<25;
  • 6.4 kg afgevallen;
  • Totaal 7 cm slanker;
  • – 5% minder vet;
  • een gezondere manier van eten;
  • trots dat ik deze resultaten heb bereikt;

4. Hoe heb de Personal Training Sessies met Rutger Jan ervaren;

Voordat ik met een personal trainer werkte ging ik ook naar de sportschool (wel minder frequent). Maar ik wist nooit of hetgeen ik deed wel bijdroeg aan de doelen die ik mij had gesteld en of ik de oefeningen op een juiste manier deed. Nu heb ik een stevige basis waarop ik kan terugvallen. De training waren precies goed, dus niet te zwaar en niet te licht. De training waren leuk om te doen. Rutger heeft me enorm geholpen bij het veranderen van mijn eetpatroon. Hij heeft me zelfs aan meer groenten en fruit geholpen. Hij had ontzettend veel tips om een gezonder leefpatroon aan te nemen.

5. Zou je Personal Training bij Rutger Jan aanraden aan andere mensen? Zo, ja waarom?

100%. Het was altijd gezellig, goede motivator, voor alles een oplossing of een andere oefening. Volledige aandacht op het verbeteren van mijn welzijn.

6. Hoe ga je nu verder met je leven na de Personal Training sessies?

Ik blijf trainen en probeer dit drie keer per week te doen. Is natuurlijk lastiger vereist zelfdiscipline. Om toch een stok achter de deur te hebben, heb ik afgesproken 1 keer in de maand Personal Training te doen. Elke maand krijg ik een vier weeks schema. Mijn voornemen is dit de rest van het jaar te doen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *