Gezonde thaise curry met Quinoa

 

Benodigdheden;

– Pangasiusfilet sweet pepper (175 g per persoon)

– 1 pakje kokosmelk

– 400 gram Thaise roerbakmix

– Quinoa 45 g per persoon

– 1 theelepel kerriepoeder

– 1 theelepel gemalen komijnzaad

– 1 theelepel laos (gemalen galangawortel)

– 1 theelepel kurkuma

– 1 dessert lepel Olijfolie

 

Bereiding 

Bak de pangasiusfilet 6 min in olijfolie. Doe de Thaise roerbakmix erbij.

Bak deze gedurende 4 minuten mee. Doe de kruiden erbij.

Hussel dekerriepoeder, komijnzaad, laos, kurkuma erin goed door het mengsel.

Voeg de kokosmelk toe en laat 1 minuut rustig op het vuur sudderen.

Ondertussen kook je de 45 g Quinoa in 68 ml water gaar in +- 5 minuten.

 

Bereidingstijd: 15 minuten

Kcal per portie; 633 kcal

Macro’s: Koolhydraten 42 g, Eiwit 31 g, Vet 36 g

 

 

“Kor hai mue nee pen mue arhan tee aroi na!” (Eet smakelijk)

 

Rutger Jan Oost

Vitaliteitstherpeut & Personal Trainer Sittard

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *