Garnalen met erwten en tomaten

Hier een lekker gerecht voor 4 personen.

Benodigdheden;

  • 300 gr gepelde garnalen;
  • 2 EL Olijf olie;
  • 3 teentjes knoflook (geperst)
  • 1 tl paprikapoeder
  • 400 g cherrrytomaten uit blik met sap;
  • 340 g quinoa afgespoeld & uitgelekt
  • 7,2 dl heet water;
  • 300 g diepvrieserwten;
  • 3 el vers gehakte bladpeterselie;
  • 2 el fijn geknipt bieslook.

Bereiding;

Verhit de olie in een grote diepe koekenpan en fruit de ui. Roer de knoflook erdoor en bak tot hij geurig is. Voeg het paprikapoeder, de cherrytomaten, Quinoa, het water, zout en peper toe. Laat alles 10 minuten sudderen met de deksel op de pan. Roer de erwten, peterselie, het bieslook en de garnalen erdoor en laat het mengsel afgedekt nog 8-10 minuten sudderen.

Smakelijk eten! Mocht je het een lekker gerecht vinden? Laat het dan weten en laat een reactie achter!

Bron; koken met Quinoa Rena Patten

Vitaliteitstherapeut & Personal Trainer Sittard

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *